top of page

Onze Naam

Vanaf nu gaan we door het leven onder een nieuwe naam die beter past bij onze visie en missie: 'StudioArt'. Deze nieuwe naam belichaamt onze frisse start en ons streven naar innovatie in de wereld van webdesign.

Ons Team

Achter onze transformatie staat een team van getalenteerde en gepassioneerde professionals, toegewijd aan het leveren van hoogwaardige webdesignoplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze experts zijn ervaren en staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Kortom, we zijn verheugd om onze nieuwe identiteit en diensten met je te delen en kijken ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van jouw digitale doelen. 

Beste klanten, partners en vrienden,

Met trots kondigen wij aan dat vanaf 1 februari 2024 ons bedrijf een transformatie heeft ondergaan die ons naar nieuwe hoogten zal leiden. We zijn verheugd om u te verwelkomen onder onze vernieuwd naam, service, en diensten.

Dt Webdesign heet nu StudioArt

Hi!

Wij zijn nu StudioArt

StudioArt is een vooraanstaand, innovatief en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

Diamantstraat, 8

2200 Herentals (Na afspraak)

info@studioart.be

+32 (0)497 70 70 07

© 2024 by StudioArt 

bottom of page