top of page

Onze paketten

Heb je nog geen online aanwezigheid? Of ben je niet helemaal tevreden met je huidige website? Wij staan klaar om er een te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen. Neem een kijkje bij onze pakketten en ontdek welke optie ideaal is voor de groei van jouw onderneming.

Tot 31 december

 10% korting

op alle offertes

Vaste lay-out + ontwerp 

1 pagina pakket
STARTER

Ideaal voor startende bedrijven die snel een professionele website nodig hebben. We bieden een selectie van templates aan waaruit we samen kiezen, waardoor het proces sneller verloopt zonder in te leveren op kwaliteit.

Vanaf €850

PRO +

Geschikt voor bedrijven die naast een op maat gemaakte website ook extra functionaliteiten vereisen.

Prijs o.t.k.

Pro pakket

Alle Premium functies +

PREMIUM

Geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een op maat gemaakte website die perfect aansluit bij hun zakelijke behoeften.

Vanaf €1750

Starter pakket

Hoeveel kost een website?

Hoeveel kost mij een website eigenlijk?

Wij helpen je graag met de uitleg.

Maak uw website nog perfecter met onze opties

Voor de perfecte website bieden we onderstaande extra diensten en opties aan. Deze kunnen bij websites op offertebasis toegevoegd worden voor een eenmalige meerkost. Neem contact voor meer info.

Fotografie

Een mooie website vraagt ook mooie foto's. Indien nodig hebben wij een professionele fotograaf voor u, die er voor zorgt dat jouw verhaal perfect in beeld worden gebracht

Extra modules

U kan extra modules laten toevoegen zoals online boekingen aanvaarden, afspraken inplannen, evenementen aanmaken, online kalender, uw website in andere talen, enz...

Content creatie

Geen tijd om zelf teksten te schrijven, leuke titels en paginakoppen te bedenken die de bezoeker overtuigd in uw verhaal? Laat het volledig aan ons over met deze optie.

Logo & grafisch werk

Ben je een startende bedrijf of is jouw bedrijf toe aan een nieuwe hedendaagse huisstijl met bijhorend logo? Onze graficus ontwerp voor u persoonlijk.

ONDERHOUD

Elke website moet onderhouden worden. U kan met sommige modules zelf uw website bijwerken. Maar omdat Studio.Art weet dat de meeste zaakvoerders weinig tijd hebben, kunnen wij voor u het onderhoud van uw website verzorgen. Bijvoorbeeld in horecaondernemingen weten we dat de openingsuren en de menukaarten wel eens veranderen. Of misschien heb je een gloednieuw product in je gamma. Wil je al die aanpassingen niet zelf moeten doen, dan is een onderhoudscontract misschien wel iets voor jou. Betaal een klein vast bedrag per maand zodat een wijziging op je website niet ineens een hele som geld kost.

 

V.A. €30/maand 

Wij zorgen voor een aantrekkelijke prijsofferte die binnen uw budget past.

U kan ons bereiken op volgende manieren
 

 

  • Telefonisch bereikbaar 7 op 7 voor al uw vragen

bottom of page