top of page

Onze aanpak

Jouw behoeften zijn onze prioriteit

We stellen jouw behoeften voorop. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een website of het opzetten van een marketingcampagne, wij beginnen met het formuleren van een heldere strategie!

Samen doorlopen we verschillende fasen van jouw project. Op die manier vertalen we jouw ideeën naar een uitstekend eindproduct.

De verschillende stappen

Hoe werkt het?

Voorstelling: Ons eerste verkennend gesprek

Tijdens onze eerste ontmoeting draait alles om jouw verhaal. Op deze manier kunnen we jouw behoeften en de omvang van het project vaststellen. Heb je behoefte aan een website? Een webshop? Of misschien onderhoud? Alles is mogelijk.

Oplevering van het afgewerkte product

Met jouw feedback blijven we finetunen aan het ontwerp totdat we een volledig naar uw wens voltooid product bereiken. En dan is het tijd voor het grote moment: we onthullen het uiteindelijke resultaat aan jou.

Ontwerp:

We leveren altijd eerst een ontwerp of prototype op. We nodigen je dan uit om feedback te geven, zodat we kunnen beoordelen of we op de juiste koers zitten of dat er aanpassingen nodig zijn.

03

Prijsfase: de offerteberekening

Binnen de week na onze eerste ontmoeting bezorgen we graag jouw offerte. Als er aanpassingen nodig zijn, aarzel dan niet om het ons te laten weten. We zijn beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en om het projectvoorstel aan te passen naar jouw wensen.

Nazorg: voortdurende optimalisatie & ondersteuning

Indie gewenst staan wij klaar om je ook na afronding van het project te blijven ondersteunen. We zorgen ervoor dan dat alles soepel blijft verlopen door middel van onze technische ondersteuning, inclusief het onderhouden en actueel houden van je website.

02
04
05
01
02
03
04
05

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zet nu de eerste stap naar jouw gloednieuwe website

Ik wil graag

Diamantstraat, 8

2200 Herentals (Na afspraak)

info@studioart.be

+32 (0)497 70 70 07

Deel onze website

bottom of page