top of page

Een website op maat vereist een gepersonaliseerde aanpak, waardoor het soms lastig is om precies te bepalen wat de kosten zullen zijn. Om je hierbij te begeleiden, hebben we een overzicht opgesteld van de verschillende kostenposten en hun mogelijke bedragen.

Het is van belang te begrijpen dat de prijs van een website altijd kan worden opgedeeld in eenmalige kosten, maandelijkse kosten en jaarlijkse kosten. Hieronder vind je gedetailleerde informatie.

Wat bepaald de prijs
voor een website?

Eenmalige kost

De éénmalige kosten zijn bestemd voor de ontwikkeling van de website. Deze fase kan variëren in kosten, aangezien er een breed scala aan functionaliteiten aan een website kan worden toegevoegd. Wij maken gebruikt van een wereld top platform, wat resulteert in lagere kosten en een snellere opleveringstermijn.

We adviseren om te allen tijde een onderscheid te maken tussen de essentiële functies die nodig zijn voor je website en de optionele functies. Dit helpt kosten te besparen, en je kunt later altijd nog optionele functies toevoegen.

Basis website

Voor een basiswebsite kun je rekenen op kosten tussen de €850 en €3000.

Geavanceerde webontwikkeling

Als je extra functies aan je website wilt toevoegen, kan de prijs oplopen tot meer dan €5000.

De maandelijkse uitgaven omvatten de benodigde kosten voor het actief houden van jouw website. Dit omvat hoofdzakelijk onderhoudskosten en hosting kosten.

Hosting is in feite de ruimte die je huurt op een server van een externe firma om de bestanden van je website te plaatsen, zodat je website online kan worden weergegeven. Deze kosten kunnen variëren van standaard €12 tot €32 per maand, afhankelijk van factoren zoals gebruiksgemak, opslagruimte en andere functies. Het is vaak verstandig om je hosting te laten beheren door je webontwikkelaar, omdat eventuele problemen met de hosting dan snel kunnen worden opgelost.

Indien gewenst kan je kiezen voor het onderhoud van je website, wat ervoor zorgt dat jouw website actueel, veilig en optimaal functionerend blijft. Deze tarieven variëren doorgaans van €30 tot €75.

Maandelijkse kosten

Jaarlijkse kost

Uiteindelijk moeten we ook de jaarlijkse uitgaven in overweging nemen, waaronder domeinnamen en een SSL-certificaat.

Het SSL- certificaat zit bij ons gratis mee in de hosting.
 

Een domeinnaam vertegenwoordigt de URL van jouw website, en hiervoor wordt doorgaans een jaarlijks bedrag van €19 tot €30 in rekening gebracht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zet de eerste stap naar jouw gloenieuwe website

bottom of page