top of page

Onze aanpak

Wij helpen u om de juiste keuze te maken.

Webdesign

Hoe gaan we tewerk?

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal, en dat zal altijd zo blijven. Voor we aan een project beginnen leren we het bedrijf graag echt kennen. Wij luisteren naar wat de klant wil, wij maken dan een prijsofferte, en werken daarna een ontwerp op maat uit. Door onze expertise te combineren met de wensen van de klant, komen we telkens tot een resultaat waar iedereen gelukkig van wordt. 

De weg kwijt
Fotografie

Foto's

Of u nu een eenmanszaak runt of een middelgrote onderneming beheert, goede foto's zijn belangrijk. Uw website is het uithangbord van uw onderneming. Een aantrekkelijke website bestaat niet alleen uit vlotte teksten maar ook uit mooie beelden. Bedrijfsfotografie vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Een mooie en professionele bedrijfsshoot toont onmiddellijk wie u bent en wat u doet. Indien u zelf geen goede foto's ter beschikking heeft, kunnen wij u helpen met onze professionele fotograaf.

Huisstijl + gebruiksvriendelijkheid

Bij Studio.Art doen wij er alles aan om je bedrijf een herkenbare huisstijl op maat te leveren. Uiteraard mogen we daarbij niet het gebruiksgemak uit het oog verliezen. Een website kan pas echt succesvol worden als het ontwerp ook duidelijk en eenvoudig in gebruik is. 

Heeft uzelf totaal geen tijd om uw website op te volgen, geen probleem! Wij kunnen uw website voor u onderhouden, door aan onderhoudspakket te maken aangepast aan uw wensen, en uw budget.

Huisstijl design
bottom of page